آشنایی با Safe Mode میکروتیک

در بعضی موارد امکان دارد تنظیماتی را روی روتر اعمال کنیم که دسترسی ما را از روتر قطع کند ( به جز دسترسی مستقیم Console ), معمولاً این اتفاق تصادفی است اما راهی برای بازگشت تنظیمات به حالت قبل نیست.

وضعیت Safe mode برای این مورد می تواند مورد استفاده قرار بگیرد تا ریسک های این چنینی را کاهش دهد.

در محیط ترمینال با کلیدهای ترکیبی [CTRL]+[X] و در نرم افزار وینباکس با دکه safe mode این حالت فعال می شود و تا زمانی که در حالت Safe Mode هستیم تنظیمات روی روتر اعمال شده ولی ذخیره نمی شود.

برای ذخیره تنظیمات اعمال شده مجدد کلید ترکیبی [CTRL]+[X] یا دکمه Safe Mode را کلیک می کنیم.

اگر ارتباط بصورت ریموت باشد مثلاً از طریق Telnet یا Winbox با توجه به اینکه ارتباط TCP است و timeout اتصالات TCP حدواً تا ۹ دقیقه می باشد تا این مدت زمان ممکن است طول بکشد تا تنظیمات به حالت قبل از قطعی برگردد.

در نظر داشته باشید حداکثر تا ۱۰۰ تغییر را روتر می تواند ذخیره نگه دارد و در صورت قطعی به حالت قبل بازگرداند پس safe mode را برای انجام تنظیمات کوتاه و کوچک مورد استفاده قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.